Over ons

Huize Breughel: reeds 40 jaar in huis bereide gerechten, klaargemaakt met marktverse producten volgens de regels van de klassieke keuken en met een knipoog naar nieuwe combinaties en keukentechnieken.

Koude en warme bereidingen op bestelling, maar ook ovenklare maaltijden, fijne vleeswaren en eigen salades, aangevuld met hartige begeleiders zoals zongedroogde tomaten, olijven, pesto…

Zeker niet te vergeten! Iedere dag een gerecht dat over de middag warm kan meegenomen worden.

Daarnaast bieden wij een waaier van kazen: Belgische, Hollandse Gouda’s, Franse en andere buitenlandse specialiteiten.

In ons wijnassortiment vindt u zeker de gepaste begeleider voor al dit fijns: van het aperitief tot het dessert geven wij u graag advies.

De zoete lekkernijen, zoals confituur, gedroogde vruchten, noten, artisanale pralines en fijne koekjes vervolledigen ons assortiment. Een geschenkmand vullen wij graag met een keuze uit de zoete en hartige delicatessen.

Naast onze winkel hebben wij een aangenaam zaaltje, waar wij u bij elke gelegenheid graag verwennen met een verzorgd diner, koud of warm buffet, ontbijt, kaastafel of uitgebreide receptie tot 40 personen. Met de inkom of het terras als aperitiefruimte, schikken wij de tafels in de eetruimte naar uw wensen.

Met onze ’gastronomie op maat’, heten wij u welkom en staan steeds ter beschikking voor uw specifieke wensen.